top of page
Foto van schrijverDaniëlle Schoonderwoerd

Tante Betsy Fandag

Bijgewerkt op: 22 feb. 2022


Afgelopen vrijdag werd er door Tante Betsy een heuse Fandag georganiseerd. Enige tijd geleden had ik al gehoord over een outletdag op zaterdag 9 november, outletshoppen en jurkenzussen ontmoeten, hoe leuk is dat? En toen ineens kwamen er op verschillende groepen berichtjes over een Fandag op vrijdag 8 november. Deze dag was alleen toegankelijk met een uitnodiging van Tante zelf. Op de verschillende groepen kon je kaartjes winnen voor deze dag.

Maar wat bleek, ik hoefde helemaal geen kaartje te winnen, ik kreeg zelf een uitnodiging van Tante.



Samen met de jurkenzussen op deze foto, ging ik met koffertje en goed gedrag richting Arnhem. Met een heel aantal Betsy Fans die van verder weg kwamen, hadden we afgesproken om in een hotel te logeren. De Fandag had namelijk best een uitgebreid programma. De deuren gingen om 14:00 uur open. Er hingen rekken vol kleding en de tafels stonden nog vol met dozen vol rokjes, bloesjes, topjes en vestjes.









Tot ongeveer 18:00 uur kon je helemaal los gaan. En dat gebeurde, wat een gekkenhuis! Zoveel keuze, zoveel vrouwen, zoveel gekakel, zoveel drukte, zoveel prikkels, zoveel gekte. Zo nu en dan vloog het mij echt enorm aan, maar gelukkig kon ik mijzelf weer herpakken en rustig worden. Het leukste vond ik eigenlijk het contact met de andere zusjes.


Vooral een zusje in het bijzonder. Wij “kennen” elkaar al een heel tijdje virtueel en hebben elkaar telefonisch al wel gesproken, maar door omstandigheden elkaar nog niet eerder ontmoet en vrijdag was het dan eindelijk zo ver.

Wat was ik blij om haar eindelijk te ontmoeten en hoe bijzonder is het dat er echte vriendschappen ontstaan, doordat je een gezamenlijke passie hebt. Soms komt het gewoon voor dat je iemand ontmoet en dat je dan direct weet “dit is een persoon waar ik echt mijzelf kan en mag zijn, iemand op wie ik kan vertrouwen”.


Natuurlijk was ik zeer benieuwd naar Alisa, de vrouw achter Tante Betsy en haar team. Want als je een trouwe klant van Tante bent, dan heb je ook met haar personeelsleden te maken en wat heeft zij een prachtig bedrijf opgezet met een super team. Ook het hele team wat op de Fandag aanwezig was, wat een harde werkers allemaal! Al die hysterische vrouwen die kleren passen en zij alles weer op maat terug hangen, helpen met zoeken, advies geven en zelfs een van de meiden heeft mij haar zwarte sjaal cadeau gedaan, omdat ze vond dat ik ‘m verdiende en het heel fijn vond als ik er blij van werd. Dat is toch super lief!!!!!


Nadat we “klaar” waren met outletshoppen, voor zover je klaar kunt zijn met al dat moois, werden we verwacht in een andere ruimte op het terrein waar zelfgemaakte soep en luxe broodjes klaar stonden. Het hele team van Tante Betsy heeft in de tijd dat wij verwend werden, de hele zaal leeggehaald en alles opgeruimd. De zaal werd uiteindelijk omgetoverd tot een feestzaal. Want als klap op de vuurpijl, had Tante een ABBA Tribute band uitgenodigd. Wat een onwijs gave band en wat zongen ze goed!!!!!! Ik heb zowaar sinds jaren weer even gedanst! Ik heb zo’n leuke avond gehad met de meiden, vreselijk gelachen (we wilden één verrassingsact doen met gekke strikken op ons hoofd en toen we opkwamen, stopte de band voor pauze....😂) dus hilariteit alom natuurlijk. Op het einde van de avond heb ik nog leuke gesprekken gehad met Marc, de man van Alisa en met Alisa zelf, wat een toppers zijn het. Zij moesten de volgende ochtend om 8:00 uur met het hele team de boel weer opbouwen, want om 10:00 uur zouden de deuren weer open gaan voor de outletdag. Wij zijn voldaan teruggegaan naar het hotel. Hebben daar ‘s morgens nog met z’n tienen aan het ontbijt gezeten en zijn daarna nog even bij de outletdag geweest om nog wat zusjes te ontmoeten.

Een weekend waar ik nog steeds van aan het bijkomen ben en wat ik voorlopig nog wel voel 😬. Maar wat ben ik blij dat ik dit mee heb mogen maken, dat Tante Betsy in mijn leven gekomen is en dat ik daardoor deze prachtige mensen mag leren kennen.

Voor al “mijn” meiden die dit lezen, jullie zijn toppers en ik ben oprecht van jullie gaan houden ❤️






Alisa, jij bedankt dat je je hart bent gaan volgen en deze prachtige jurken bent gaan ontwerpen 😘

1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page