top of page
Foto van schrijverDaniëlle Schoonderwoerd

Snuffelstage!!!

18 mei 2022


Ik ben vandaag zo’n geweldige dag gehad, dat ik dat graag met jullie wil delen. Vandaag had ik mijn snuffelstage bij de Herstelacademie van GGZ Noord-Holland Noord en wat heb ik een fantastische dag gehad!!! Ik werd enorm warm ontvangen en ik heb mij niet eerder direct zó op mijn gemak gevoeld. Ik voelde mij direct een collega en zo ontzettend welkom 🥰


Ik heb vandaag met 2 Herstelondersteunende Intake gesprekken meegelopen en dat vond ik enorm bijzonder om mee te maken. Ook heb ik al gebruik kunnen maken van mijn kwaliteiten als ervaringsdeskundige en van mijn ervaringskennis. Dat vond ik in het begin wel wat spannend, om mij te laten horen in het eerste gesprek, terwijl ik nog maar een kwartiertje binnen was. Maar ik vond het in het belang van de cliënt wel nodig om te melden en het werd ook door iedereen goed ontvangen.

Wat ik ook heel mooi vond om te ervaren, dat deze intakegesprekken echt zo herstelondersteunend zijn. En niet alleen van de ervaringsdeskundige, maar ook van de psychiater en psycholoog die erbij waren. Dat is echt een enorm verschil van wat ik nu zie, ten opzichte van de tijd dat ik met mijn hulpvraag kwam. En het effect op de persoon die voor de intake komt, was ook duidelijk voelbaar.

Kortom, ik heb een geweldige dag gehad, een aantal van mijn toekomstige collega’s leren kennen, gesnuffeld aan het beroep ervaringsdeskundige binnen de Herstelacademie en ervaren dat ik met mijn opleiding aan Howie the Harp het juiste pad ingeslagen ben voor mijn toekomst ♥️

🎓

18 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

1 comentário


janenanschoon
21 de mai. de 2022

Geweldig om te lezen dat je je zo welkom voelde en zo’n fijne dag hebt gehad. Nog even geduld hebben en dan mag je stage gaan lopen.

Curtir
bottom of page