top of page
Foto van schrijverDaniëlle Schoonderwoerd

Nieuw begin, nieuwe website!

Bijgewerkt op: 12 mrt. 2022



Het afgelopen weekend ben ik voor de 4e keer begonnen aan het maken van een website.


Mijn eerste website heette "Leven met Fibromyalgie" maar dat vond ik niet passend, ik had immers meer te vertellen dan alleen over Fibromyalgie.


Daarna volgde de website "Zo werkt het bij mij", hier heb ik heel lang blogs op geschreven, welke inmiddels ook allemaal op deze website staan. In de periode van "Zo werkt het bij mij", ging het meestal niet zo goed met mij en had ik vooral de behoefte om mijn verhaal te delen en de lezers kennis te laten maken met de gedachtengang van iemand die Borderline heeft.


Toen het op een gegeven moment steeds beter met mij ging en ik mijzelf steeds meer ging accepteren, begon de inhoud van mijn blogs te veranderen. Ik vond de naam "Zo werkt het bij mij" niet meer passen bij datgene wat ik wilde delen. En zo ontstond de website "Dit ben ik". Omdat ik ruzie had met het plaatsen van de blogs en niet de financiën had om een betaalde site te lanceren, heb ik deze website weer opgezegd en ben ik via Facebook mijn blogs gaan delen. Dit werden meer outfitblogs, dan verhalen over hoe het met mij ging.


De outfitblogs maak ik nog bijna dagelijks, in elk geval op de dagen dat ik een jurk draag. Toch heb ik naar aanleiding van de laatste "Road to Howie" (de online bijeenkomsten in aanloop naar de opleiding Howie the Harp) besloten om wederom een website te bouwen. Ik hoorde namelijk dat iemand zijn/haar portfolio via een website bijhield en dat leek mij ideaal. Ik was sowieso van plan om blogs te gaan schrijven, omdat ik de voortgang van mijn Howie traject wil gaan delen. Voor mijzelf, voor degene die het leuk vinden om te lezen, maar ook vooral voor degene die mij in mijn crowdfunding gesteund hebben en het mede mogelijk gemaakt hebben dat ik deze opleiding überhaupt kan starten. En ik vind het ook erg leuk om alles wat ik gedaan heb alles op 1 plek te gaan verzamelen.


De outfitblogs zal ik niet via deze website gaan delen, bij het menu en onder het kopje "contact en info" vind je snelkoppelingen naar Facebook, Instagram en Pinterest, daar zijn mijn outfits terug te vinden, mocht je dit leuk vinden. Dus sinds tijden weer eens een blog van mij, er zullen er weer meer gaan volgen, maar de inhoud zal heel anders zijn dan mijn eerdere blogs. Dit worden blogs van hoop en toekomst!


102 weergaven2 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

2 Comments


jokesieuwkebraaksma
Feb 24, 2022

De website ziet er prachtig uit! Veel succes!

Like

liberta
Feb 23, 2022

Wat ziet het er mooi uit allemaal! Heel veel succes met je opleiding! 😘🍀

Like
bottom of page