top of page
Foto van schrijverDaniëlle Schoonderwoerd

Maaltijdsalade Carpaccio



Deze maaltijdsalade heb ik gemaakt met carpaccio. Wat heerlijk om zo te variëren met salades en nog koolhydraatarm ook!

Vandaag heb ik mijzelf toegestaan een luxe maaltijdsalade te maken. Eigenlijk vind ik carpaccio heerlijk, maar veel te duur om “zo” te eten. Gelukkig is die van de Lidl redelijk betaalbaar.


Maaltijdsalade Carpaccio


Ingrediënten:

  • 50 gram rucola sla

  • 8 cherrytomaten

  • 1 avocado

  • 1 blister carpaccio

  • 2 eetlepels pijnboompitten

  • Parmezaanse kaassnippers

  • 1 eetlepel groene pesto

  • 2 eetlepels olijfolie

  • 1 eetlepel balsamico azijn

  • zeezout & peper(molen)


Bereidingswijze:

  1. Verdeel de rucola over een bord.

  2. Meng de olijfolie, pesto, zeezout en balsamico azijn en sprenkel dit over de rucola.

  3. Ontpit de avocado, snijd deze in reepjes en verdeel deze over het bord.

  4. Halveer de cherrytomaten en verdeel deze over het bord.

  5. Maak “propjes” van de carpaccio (ik krijg die plakjes er toch nooit heel af) en verdeel deze over het bord.

  6. Verdeel de snippers Parmezaanse kaas over het bord.

  7. Rooster kort de pijnboompitten en verdeel deze over de salade.

  8. Bestrooi de salade op het eind met wat zwarte peper uit de pepermolen.


4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page