top of page
Foto van schrijverDaniëlle Schoonderwoerd

Hamburger met Sla



Een heerlijke hamburger, zonder klef broodje!

Een hamburger op een broodje is altijd erg lekker, maar geeft op langere termijn mij geen voldoening meer. Door een hamburger te combineren met sla en ei, wordt het ineens een gezonde variant!


Hamburger met Sla


Ingrediënten:


Deze hamburger geeft je sla een extra bite! Een super lichte avondmaaltijd met toch voldoende voeding. Ik heb als hamburger de Kwartponder Royal van de Dekamarkt gekozen, een heerlijk gekruide burger.


  • 1 hamburger

  • 1 ei

  • 1 kleinverpakking gemengde sla

  • 5 champignons

  • 1/2 ui

  • 1 augurk

  • 8 cherrytomaten

  • zout en peper

  • knoflookpoeder

  • kokosolie

𝗕𝗲𝗿𝗲𝗶𝗱𝗶𝗻𝗴𝘀𝘄𝗶𝗷𝘇𝗲:


  1. Snipper de ui en snijd de champignons in plakjes.

  2. Bak de hamburger in de kokosolie en voeg op het laatst de ui en champignons toe.

  3. Voeg zout, peper en knoflookpoeder toe.

  4. Snijd de augurk in stukjes en de cherrytomaten in vieren.

  5. Verdeel de sla over een bord, evenals de augurk en cherrytomaten.

  6. Leg de hamburger op de salade.

  7. Voeg de uien en champignons toe.

  8. Beetje over de hamburger de rest over de sla.

  9. Bak het ei en leg deze als laatste over de hamburger en sla heen.

  10. Voeg desgewenst peper en zout toe.


5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page