top of page
Foto van schrijverDaniëlle Schoonderwoerd

Genieten met een hoofdletter G

Bijgewerkt op: 22 feb. 2022


Vandaag een heerlijk ontspannen blog! Zoals ik al vaak verteld heb, houd ik van gekleurde kleding en zit ik op Facebook in meerdere groepen waar wij dames onze OOTD (Outfit Of The Day) delen.



Mijn OOTD was vandaag een jurk van Mooi Vrolijk. Dit jurkje heb ik vorig jaar zomer kunnen bemachtigen, het was namelijk binnen 3 dagen helemaal uitverkocht. Maar daar gaat deze blog niet over. Ik had het over de groepen op Facebook. Op één van de groepen had een hele lieve dame een shop-uitje georganiseerd bij SoMuch Fashion in Heerenveen. De eigenaresse heeft speciaal voor ons jurkenzussen haar deuren geopend op zondag. Tevens werd er ook een high tea georganiseerd, dit alles was zo ontzettend leuk!!! Met ongeveer 17 vrouwen lekker kletsen en passen. En wat is het mooi om te zien wat een kracht Social Media heeft. Een aantal van ons heeft elkaar al eerder ontmoet, maar voor sommigen waren we alleen nog “online-Facebook-koppies”. Vandaag is daar weer een stukje verandering in gekomen. Stuk voor stuk heb ik prachtige vrouwen ontmoet. De liefde de zij mij geven in de groep vind ik hartverwarmend, maar het mooie is, is dat in het echt deze vrouwen ook allemaal lieve, prachtige, zorgzame vrouwen zijn. Iedereen is zo respectvol naar elkaar. We zijn allemaal vrouwen met iets te mopperen over ons lijf. En dat is ook goed, bij deze vrouwen kun je zo jezelf zijn en dat gevoel is zo fijn! Waarbij ik bij het passen van m’n eerste paar jurken mezelf in het pashokje propte, stond ik later “gewoon” in m’n charmante corrigerende ondergoed tussen de andere dames in de winkel. Niemand kijkt raar naar je of vind je raar. Iedereen is lief voor elkaar, waar om eerlijke meningen worden gevraagd, worden deze gegeven, maar altijd respectvol. Daar kunnen een hoop mensen nog wat van leren.



Wekenlang heb ik m’n overgebleven boodschappengeld apart gelegd, zodat ik vandaag wat moois uit kon zoeken. Ik heb diverse jurken aan gehad van veel verschillende merken, maar ik kom op de een of andere manier toch altijd weer uit bij Tante Betsy. De jurk op de foto is een Sporty model en de kekke print heet Loco. Ik mocht haar meenemen in deze prachtige blauwe kleur.



Ook verkoopt SoMuch Fashion de prachtige sieraden van het gave merk Urban Hippies. Ik draag deze oorbellen met heel veel plezier. Ze zijn lekker licht en passen eigenlijk overal bij. Ik heb al een stel groene en okergele en van een ander lief jurkenzusje heb ik hele lieve aardbei-oorbellen gekregen, dus mijn kleurencollectie was al bijna compleet, alleen de blauwe ontbraken nog, dus die heb ik vandaag ook nog meegenomen.


Inmiddels zit ik gesloopt, maar zeer voldaan op de bank, na te genieten van deze super gezellige dag, de heerlijke high tea met echt fantastische hapjes, maar vooral zit ik na te genieten van alle lieve dames die ik vandaag (weer) heb mogen ontmoeten. Als jullie m’n blog lezen, lieve schatten; bedankt! En een extra bedankje voor de dame die het georganiseerd heeft en voor de eigenaresse van SoMuch Fashion in Heerenveen.


0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page