top of page
Foto van schrijverDaniëlle Schoonderwoerd

Genieten

Bijgewerkt op: 22 feb. 2022


Na een best wel gestresste week, heb ik een heerlijk weekend gehad! Vorige week zondag begon ik ineens spontaan bloed te hoesten, ik was niet verkouden en had ook niet hard gehoest. Maandag direct bij de huisarts geweest, ik moest het even aankijken, het kon een adertje zijn. Maar het bleef nog een paar dagen zo door gaan. Dus ik moest donderdag voor een longfoto, stress alom en allerlei doemscenario’s vlogen door mijn hoofd. Gelukkig kreeg ik vrijdag de uitslag en waren m’n longen schoon. Het bloed hoesten is inmiddels ook voorbij en woensdag moet ik voor controle nog even langs de huisarts. Ik voelde mij vorig weekend behoorlijk depressief en dit hielp niet echt.


Gelukkig ging letterlijk en figuurlijk op het eind van de week de zon schijnen en dat heeft mij erg goed gedaan. Ik heb zelfs al heerlijk buiten met een kopje koffie in het zonnetje gezeten. Die eerste stralen zijn zooooo fijn.


Vandaag had ik samen met een aantal jurkenzussen een workshop stempelen bij De Kijkkast. Een van de jurkenzussen geeft deze workshops, zij is uniek met dit concept en het was super om dit een keer mee te maken. Ik ben helemaal niet creatief en zo perfectionistisch dat ik vaak doodongelukkig wordt als ik iets creatiefs maak. Ik krijg tijdens mijn therapie straks ook wekelijks creatieve therapie en daar zie ik behoorlijk tegenop. Maar dit was echt heel erg leuk. Je hoeft dus helemaal niet creatief te zijn om dit te kunnen doen. En het resultaat is echt verbluffend leuk! Zelfs als het niet helemaal perfect is. Ik vond het heel spannend, omdat ik nogal veroordelend ben naar mijzelf. Maar alle zussen waren super lief voor mij en begrepen mij ook, daardoor voelde ik mij ook veilig.



We mochten verschillende technieken proberen. Stempelen, stansen, knippen, plakken en 3D plakken. Je kunt werkelijk heel veel hiermee doen! Misschien dat dit nog wel eens een nieuwe hobby kan gaan worden…


1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page