top of page
Foto van schrijverDaniëlle Schoonderwoerd

Een nieuw begin

Bijgewerkt op: 22 feb. 2022


Ik ben de laatste tijd al anders aan het bloggen dan voorheen. De behoefte om alleen te schrijven over m’n hoofd en/of lijf wat niet altijd meewerkt is minder groot geworden. Door mijn therapie ben ik nu al anders in het leven gaan staan dan voorheen en daar ben ik dankbaar voor. Een van de belangrijkste dingen die ik geleerd heb, is dat ik meer ben dan mijn rugzak. Ik vond mijzelf altijd waardeloos en had altijd de behoefte om toch gezien te worden, daardoor was ik altijd aan het vertellen over de inhoud van mijn rugzak. Dan had ik het idee, dat het er tenminste toe deed wat ik zei. Inmiddels ben ik al een stuk milder over mijzelf gaan denken en durf ik mijzelf letterlijk en figuurlijk meer te laten zien. Mijn allergrootste hobby is toch wel mijn jurkenliefde en zo leuk mogelijke creaties maken met panty’s en accessoires. Ik vind het super leuk om m’n outfits en ideeën te delen. Wanneer ik een jurk draag voel ik mij zoveel fijner en dat maakt het delen ook zo leuk.

-Onderstaande website bestaat niet meer-

Mijn nieuwe website is meer gericht op wie ik ben, in de breedste zin van het woord. Vandaar de naam “Dit ben ik”. Dus ook persoonlijke verhalen zal ik delen, maar hoofdzakelijk mijn outfits. Ook ben ik zo nu en dan aan het experimenteren met koolhydraatarm bakken en koken. De recepten die ik gemaakt heb zal ik ook delen. Als je op de website komt, heb ik 3 ronde “logo’s geplaatst.


Als je op de website op dit logo tikt, komt je automatisch op alle blogs van mijn outfits. In deze blogs beschrijf ik welke outfit ik draag en hoe ik deze combineer.


Als je op de website op dit logo tikt, kom je automatisch op alle blogs met een persoonlijk tintje. Hoe het gaat met mijn therapie, hoe het gaat met m’n lijf, maar ook als ik een leuk uitje gehad heb of wat anders te vertellen heb.


En tot slot als je op dit logo tikt op de website, kom je automatisch bij alle recepten die ik gemaakt heb.


Verder kun je bovenin de pagina via het menu naar de pagina ABOUT ME, daar introduceer ik mij wat uitgebreider dan op de HOME pagina en de BLOG pagina. Onderaan de pagina ABOUT ME kun je je inschrijven en krijg je een berichtje als ik een nieuwe blog online zet. Ik ben er alleen nog niet achter hoe je een reactie kunt plaatsen. Het kan volgens mij wel, maar volgens mij moet je eerst ergens inloggen, geloof ik. Deze site is een gratis site via Wix.com en volgens mij kun je een app downloaden en dan via de app aanmelden en een reactie plaatsen, maar daar ben ik nog niet achter 😂


Alle oude blogs van mijn vorige website zal ik de komende tijd over gaan zetten naar deze nieuwe website en de teksten ga ik ook nog aanpassen, die heb ik nu voor het gemak even gekopieerd.

1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page