top of page
Foto van schrijverDaniëlle Schoonderwoerd

Beetroot WRAP Pesto & Kipfilet



WRAPS kun je heerlijk eten als lunch. De reguliere WRAPS zijn gemaakt met veel tarwe. Omdat ik persoonlijk niet zo goed tegen tarwe kan, heb ik gekozen voor deze Beetroot WRAPS. Deze bestaan namelijk voor 35% uit rode biet.

Ik haal de Beetroot WRAPS bij de Lidl. In de verpakking zitten 6 WRAPS. Volgens de verpakking zijn ze zeer beperkt houdbaar na openen. Ik eet 1 WRAP per dag, rol de WRAPS in de verpakking op en doe een zakje over de opengeknipte kan van de WRAP, zodat de verpakking goed afgesloten is. Zo kan ik 6 dagen met 1 verpakking doen.


Beetroot WRAP Pesto & Kipfilet


Ingrediënten:

  • 1 Beetroot WRAP

  • groene pesto

  • 4 plakjes kipfilet

  • rucola sla


Bereidingswijze:

  1. Verwarm de WRAP 20 seconden in de magnetron op 900 Watt.

  2. Smeer de gehele WRAP in met de groene pesto.

  3. Verdeel de 4 plakjes kipfilet trapsgewijs onder elkaar.

  4. Verdeel over de gehele WRAP wat rucola.

  5. Rol de WRAP strak op en snijd deze in het midden schuin door.


9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page